Sportágválasztó 2013 szeptember

Sportágválasztó - Jégkorong - Tejfalussy BélaAz eddig megszokottakhoz híven idén is megrendezték az őszi  Budapesti Nagy Sportágválasztót, melyen természetesen mi is jelen voltunk.

Edzőnk, Tejfalussy Béla képviselte a Jégkert SE-t ezen a rangos eseményen és fogadta jégkorong után érdeklődőket, mondta el, hogy miért érdemes ezt a remek sportot választani.

Béla elmondta, hogy sok, a jégkorong után érdeklődő szülővel és gyermekkel találkozott, akik szívesen kipróbálnák, választanák a hokit, mert hisznek abban, hogy kifejezetten jó hatással van a jégkorong sport a gyermekük fejlődésére. Többen jelezték, hogy szívesen ellátogatnak hozzánk októberi szezonkezdés után egy bemutató hokisuli edzésre.

A Nagy Sportágválasztó célja

Sportágválasztó - Hoki

A Nagy Sportágválasztó célja, hogy bemutasson közel 100 sportágat, melyet az érdeklődők akár ki is próbálhatnak, beöltözhetnek az adott sportág felszereléseibe, jobban megismerve az adott sportág előnyeit és lehetőségeit.

A Nagy Sportágválasztó minden évben kétszer kerül megrendezésre, ez az őszi volt a 13. alkalom. Az esemény két napos, melyből az első nap főleg az előre bejelentkezett óvodáké és iskoláké, a második nap pedig a családoké, egyéb érdeklődőké.

Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz.

Jégkorong a Sportágválasztón

Amennyiben szeretnél többet megtudni a jégkorongról vagy szeretnéd, hogy gyermeked kipróbálja a jégkorongot, akkor hozd el bátran bármelyik hokisuli edzésünkre a Széna térre, a Budai Jégpályára.

De akár a következő sportágválasztón is megtalálhatsz minket, melyet 2014. május 23-24-én rendeznek. Itt többet megtudhatsz a jégkorongról!

Sportágválasztó - Hoki - Tejfalussy Béla