Bemutatkozás

A Jégkert Sportegyesület 2005 decemberében alakult.

Állandó partnere a Budai Jégpálya (Budapest, budai jégpályaII.ker, Széna tér fedett jégpálya: www.szenater.hu)

A pálya és anyagi lehetőségek figyelembe vételével a szakosztály célja, hogy Budán lehetőséget adjon azon fiatalok, gyerekek, amatőr felnőttek részére a hoki megismerésére, megszerettetésére, valamint a 10 év alatti gyerekeknek versenyeztetési lehetőséget adjon.

Természetesen minden korosztály részére szervezünk mérkőzéseket, amatőr tornákat, megmérettetési lehetőségeket.

Csoportok

hokisuli-jegkorong-oktatasSzuper-mini korosztály (5-8 évesek) és mini korosztály (8-10 évesek) a pálya adottsága lehetőséget ad a bajnoki küzdelmekben való részvételben.
Az edzések a Magyar Jégkorong Szövetség egységes utánpótlás nevelés tematikája alapján történik. (korcsolyastílus oktatása, botkezelés, korong továbbítása, lövések, védések, játék, erőnlét stb.)
A képzésben fejlődő, tehetséges, szorgalmas és a jégkorongot komolyan vevő játékost a további sportkarrierje érdekében budapesti sportegyesületekhez továbbítjuk 10 éves koruk után.
Amennyiben a pálya közelsége, vagy egyéb okok miatt maradni szeretne egyesületünknél, akkor a szakosztályunk következő csoportjában hokizhat tovább kispályán, amatőrként. Az edzések időpontja és gyakorisága az ide kattintva tekinthető meg.
Miért is érdemes a JégkertSE-be sportolni? Összeszedtünk 13+1 pontot! Gyere hokizni!

Kapcsolat

Szél Zulejka kapcsolattartó

Telefon: +36-30/641-8993
e-mail: szel.zulejka@jegkert.hu

Varjú Árpád Jégkert SE elnök

Telefon: +36 70 335 2553
e-mail: arpad.varju@magyarjeg.hu

Edzők

Varjú Árpád

varju-arpad-edzo-reEdző, elnök – Jégkert SE
(kezdő,
U8, U10)

“A sport véleményem szerint több, mint egy szabadidős tevékenység, az élet szerves része, értékteremtő erő. A szülők edzők és sportvezetők iránti bizalma jóvoltából amikor a gyerekekkel foglalkozunk az egyesületünkben, mint egy családban nevelünk, tanítunk, játszunk, fegyelmezünk. Ezen vezérelvek mentén hoztuk létre és működtetjük jégkorong utánpótlás klubunk.
Hiszem, hogy a jövő tehetségei a sorainkban lehetnek.”

Bio:

 • Jégkert Sportegyesület elnök, alapító tag (2005-)
 • Edző, kapusedző
 • Budai Jégpálya létesítményvezető
 • Nemzetközi játékvezető (2009-2014)
 • Játékvezető – Mol Liga, Erste Liga

Soós Dániel

soos-daniel-edzo-reEdző – Jégkert SE
(kezdő, U8, U10)

„​Gyerekkorom óta a jégkorong rabja vagyok. 2012-től igyekszem segíteni a Jégkert SE jégkorongosait. Szeretnék a gyerekeinknek minél több tudást  átadni, megszerettetni velük a sportot es természetesen rendre és fegyelemre tanítani őket. Jelenleg játékvezetőként a magyar (Erste Liga) és az osztrák (EBEL) első osztályában tevékenykedek. Ezek mellett volt már részem világbajnokságokon és egyéb IIHF rendezvényeken is.”

Bio:

 • Játékvezető – Mol Liga, Erste Liga
 • Nemzetközi játékvezető – Ebel

Hornyák Márton

Edző – Jégkert SE
(kezdő, U12 3×3)

“Tizenéves korom óta a jégkorong tölti ki mindennapjaimat. Korábban a MAC Budapest csapatánál játszottam, majd játékos pályafutásomat befejezvén edzőként kezdtem el dolgozni. Később letettem a versenybírói vizsgát is, így a jégkorongmérkőzéseken zajló háttérmunkát, és egyesületi ügyintézési feladatokat is ellátok. 2016 óta vagyok a Jégkert SE kötelékében, célom, hogy minden gyerek megismerhesse a korcsolyázás és a jégkorong alapjait, a játékban rejlő örömöket, ezen keresztül megszeressék, ha nem is lesznek profi jégkorongozók, de sportember váljon belőlük, akik több oldalról is kapcsolódhatnak a jégkoronghoz, akár mint edző, versenybíró, üzemeltető, vagy egyszerűen csak egy lelkes, támogató szülő a saját gyermekük mellett.”

Bio:

 • 2016-: Jégkert SE (edző, kezdő, U12 3×3)

 • 2016-: Budai Jégpálya/Jégkert üzemeltetés

 • 2010-2016: Edző (KMH, KSI, Jégoroszlánok)

 • 2007- : Versenybíró

 • 2003-2010: Játékos (MAC Budapest)

Kóti Gábor

Edző – Jégkert SE
(koritechnika)

“2000-ben kezdtem el a korcsolya sporttal foglalkozni. Kezdetben mint gyorsasági görkorcsolyázó, 2001-től nagypályás gyorkorcsolyazó. 2002-től a Magyar Válogatott tagja voltam. Szerepeltem több junior Világ – és Európa bajnokságon, 3-szor olimpiai kerettag voltam. Versenyzői pályafutásom után, párhuzamosan voltam gyorskorcsolya és jégkorong utánpótlás nevelő edző. 2005 óta vagyok tagja a Jégkert csapatának. Ahol kollégáimmal együtt azért dolgozunk, hogy a nálunk fejlődő játékosok szeretettel viszonyuljanak a jégkorong iránt, és minél tovább maradjanak a sport mentális és testi építő körében. “

Bio:

 • 2005- : Budai Jégpálya/JégkertSE korcsolya oktató, koritechnika edző

Varjú-Bartal Levente

Segédedző – Jégkert SE

“Édesapám miatt kezdtem el jégkorongozni. A JégkertSE játékosaként ismerkedtem meg a jégkoronggal, még csak 10 éve vagyok a hoki közelében, de ennyi idő is elég volt arra, hogy véglegesen beleszeressek. A jégkorong megtanít veszíteni és küzdeni, a csapatszellem kialakulását is nagyban elősegíti, amely az életben nagyon fontos. Minél kisebb korban belecsöppenünk ebbe, annál hamarabb ismerjük fel, hogy az élet nem csak móka kacagás, de mégis a jégen sok a móka és a kacagás. Bízom benne, hogy a gyerekeket közelebb tudom vinni ehhez a csodálatos sporthoz.”

Bio:

 • utánpótlás játékvezető 

 • 2018-2020 utánpótlás játékos a magyar bajnokságban (U18, EBJL)

 • 2014-2016: U14-U16 válogatott program résztvevő

 •  korábbi JégkertSE játékos